Botond, Mózes
EUR 384,95 Ft
USD 369,81 Ft
12 °C
29 °C

Bahrein június 3-ig dönthet az F1-futamról

2011.05.02. 23:17

A Nemzetközi Automobil Szövetség meghosszabbította az eredetileg hétfőn lejáró határidőt, így Bahrein június 3-ig kapott időt, hogy eldöntse, meg tudja-e rendezni a március 13-ról elhalasztott Forma-1-es futamot. A FIA hétfői közleményében úgy fogalmazott, "a döntés az illetékes bahreini szervezetekkel és a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Formula One Managementtel történt konzultáció után született meg."

A bahreini GP-t február 21-én, a perzsa-öbölbeli arab királyságban zajlott demonstrációk és erőszakos cselekmények, valamint a bizonytalan belpolitikai helyzet miatt törölték a versenynaptárból.

Bernie Ecclestone, az F1 elsőszámú irányítója korábban azt mondta, egy novemberi időpont - várhatóan 20-a - lenne a legmegfelelőbb a bahreini GP számára. Az autós gyorsasági-világbajnokság záró versenyét, a Brazil Nagydíjat, november 27-én rendezik Sao Paulóban. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!