Hugh Grant nem beszélt a médiatörvényről

2012.07.11. 16:14

Szokásos rajtrácsinterjúján Hugh Grantbe botlott Silverstone-ban Martin Brundle volt F1-pilóta, a SkySports jelenlegi F1-riportere. Arról kérdezte a színészt, milyen autót vezet mostanában?

„Középkorú lettem, és megtettem, amit ilyenkor a férfiak szoktak, vettem egy Ferrarit. Összehaverkodtunk a srácokkal, és meghívtak ide. Ugyhogy drukkolok nekik meg persze a brit csapatoknak is, Chris Horner (RBR-főnök) jóbarátom, mindjárt átnézek hozzájuk is" - válaszolta Grant, aki a magyar médiatörvényről nem ejtett szót, bár korábban kritizálta azt. (A kormány akart is neki levelet küldeni ezügyben, de nem találta a címét. Az Index írt neki viszont.)

Brundle továbbviharzott, összefutott kollégájával, David Coultharddal, egymást is meginterjúvolták két mikrofonnal, miközben majdnem elgázolta őket Fernando Alonso Ferrarija, amit a szerelők épp a rajthelyére toltak. Brundle utána kitúrta az osztrák ORF-et Mark Webber mellől, majd rohant Vettelhez, miközben meglátta keresztbe eljönni Kimi Raikkönent. „Minden oké?" - szólt a kérdés a finnhez, aki úgy csinált, mintha meg akarna állni, de mégis továbbment, miközben visszalegyintett Brundle felé.

Vettel elől az RTL-es Kai Ebelt zavarta el Brundle diszkréten, azért a német tévés így is csúnyan nézett rá.