László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mozgó akadály szívatta Vetteléket

2013.04.14. 12:15

Mark Webber nem fejezte be a Kínai Nagydíjat, pocsék hétvégéje a verseny tizennyolcadik körében ért véget, mert egy bokszkiálláskor nem rögzítették megfelelően a jobb hátsó kerekét. Webber azért ment ki, mert Vergne-nyel ütközött, és megsérült az első szárnya.

A depóból rajtolt ausztrál autója előbb lelassult, majd az egyik kanyarban leesett a kerék: gurult tovább az elszabadult alkatrész keresztbe a pályán. A mögötte érkezőknek kerülgetniük kellett, jött Button, Massa, Vettel, de szerencsére nem történt baleset.

Webber elhagyta a kerekét

Webber hétvégéje a leintés után lett szinte katasztrofális: úgy ítélték meg, ő okozta a balesetet, ezért Bahreinben három hellyel visszasorolják a rajtnál.

Csapattársa, Vettel nagyot hajrázott a verseny végén, de nem fért fel a dobogóra, alig maradt le valamivel a harmadik Hamilton mögött. A futamot a ferraris Alonso simán megnyerte, Raikkönen lett a második.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!