Öltöny-nyakkendőben jöttek, F1-esekkel

2013.09.03. 11:30

Hétfőn mutatták be Londonban a Rush-Hajsza a győzelemért című mozifilmet, ami James Hunt és Niki Lauda párharcáról, az 1976-os Forma-1-es szezonról szól, és megtörtént eseményeket dolgoz fel.

A premieren megjelentek a főszereplők, a Huntot alakító Chris Hemsworth, a Laudát játszó Daniel Brühl, az Oscar-díjas rendező, Ron Howard, valamint a női sztár, a Hunt feleségét megformáló Olivia Wild is emelte az est fényét, a két McLaren-pilóta, Jenson Button és Sergio Perez mégis kicsit ellopta a show-t: az angol Hunt McLarenjével, a mexikói Hamilton 2007-es Forma-1-es autójával érkezett a Leicester Square-re - bukósisakban és öltönyben.

Gyorsan kippatantak a kocsikból, majd az autókkal fotózták őket, miközben BOSS-szerkójuk makulátlanul állt rajtuk.

A filmet jövő csütörtökön kezdik vetíteni Magyarországon, Lauda azt mondta róla, igen élethűre sikerült. "Nagyon valósághű a mozi, még engem is sokkoltak a kórházas jelenetek, amikor megmentették az életem" - nyilatkozta az osztrák, aki a nürburgringi balesetébe majdnem belehalt.

Rush Revs Its Engines At London Premiere

"Meglehetősen nehéz Forma-1-filmet hollywoodiasítani, de erről csak jókat hallottam, sikerült elkapniuk a két pilóta közötti küzdelem lényegét, és még a versenyzés is igazinak néz ki" - dicsérte a Rusht Button is.

Hajsza a győzelemért - feliratos összeállítás (16)