János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Emiatt kap 10 rajthelyes büntetést Webber

2013.09.22. 19:06

Ferrariján vitte vissza a depóba az utolsó előtti körben kiálló Mark Webbert Fernando Alonso a Szingapúri GP tiszteletkörében - mindkettejüket figyelmeztették, mivel az ausztrálnak idén ez a harmadik kilengése, két hét múlva Koreában 10 hellyel hátrébb sorolják a rajtnál.

A felügyelők azzal indokolták a szokatlan szigort, hogy Webber nem kért engedélyt a pályabíróktól, hogy visszamenjen a pályára, és amikor Alonso megállt, hogy felvegye, két autónak is vészmanővert kellett végrehajtania, hogy kikerülje őket.

A vészmanőver, vagy ahogy angolul fogalmaztak, avoiding action, annyi volt, hogy Raikkönen és Hamilton simán elment az álló Ferrari mellett, ami az alábbi videón úgy 1 percnél látható.

A taxiztatásnak nagy hagyományai vannak a Forma-1-ben, Webber és Alonso is megcsinálta már korábban, 2 éve a Nürburgringen Webber vitte vissza ugyanígy Alonsót. Ott következmények nélkül.

Alonso carrying Mark Webber in Singapore Grand Prix 2013 Highlights F1 2013

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!