Árpád
-2 °C
3 °C

Szép, de kissé csalódás a martinis Williams

2014.03.06. 12:41

Hónapok óta sejteni lehet, hogy a Williams főszponzort vált az idényre, az sem titok már, hogy az új mecénás a motorsportban híres Martni lesz.

Csütörtökön megállapodásukat hivatalosan is megerősítették, és bemutatták az F1-autójuk végleges fényezését. Mi úgy gondoltuk, ez a festés illene a legjobban a két nagy márkához, de a végeredmény jócskán alulmúlta várakozásainkat.

Az új Williams Martini Mercedes
Az új Williams Martini Mercedes

A kocsi végülis szép, de szinte tiszta fehér, rajta a támogató hagyományos csíkjaival, de az is csak vékonyan. Annyiban jó a dizájn, hogy tradicionális, a Martini évtizedekkel ezelőtt is ugyanilyen visszafogottan jelent meg az autóján, ha az fehér alapszínű volt. (Előfordult piros, sőt, zöld alapon is.)

A Williams nagy reményekkel vág neki a jövő hétvégén kezdődő szezonnak, mert a teszteken Felipe Massa a leggyorsabb volt, és a csapat a második legtöbb kilométert tette meg a gyári Mercedesek mögött.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?