Maldonado megmagyarázza, ő nem hibás!

2014.04.07. 17:00

Csúnya balesetet okozott, 10 másodperces boxbüntetést, 5 hely visszasorolást a következő futamra és három büntetőpontot kapott Pastor Maldonado, amikor a bahreini futamon belement Esteban Gutierrez Sauberjébe. A Lotus felborította a másik kocsit, ijesztő bukás lett a vége, szerencsére csak anyagi kárral. Egyértelműen Maldonado volt a hibás, bár ő nem így látja. Sőt, szerinte még csak nem is versenybaleset történt, szemrebbenés nélkül a teljesen vétlen Gutierrezre kent mindent.

"Úgy tűnt, Esteban elhagyta az ívét az első kanyarba jövet, talán elfékezte magát, nem tudom, én meg ott voltam a kanyarban, és sehová sem tudtam menni. Nehéz magyarázatot találni erre az egészre. Hideg gumin jöttem kifelé a depóból. Nagyon szerencsétlen volt, de örülök, hogy gyorsan kiszallt a kocsijából" - idézte az F1fanatic.co.uk a venezuelait, akinek nyilatkozatából az sem igaz, hogy ellenfele azonnal kiszállt volna a roncsból. Percekig benne maradt még, a pillanatnyi sokk akadályozhatta. Meg is szédülhetett, mert ellenőrzésre bement a kórházba. Baja nem esett persze.

Maldonado az utóbbi bő három évben rengeteg balesetet okozott, de soha nem ismerte el a felelősségét. Ez volt a legnagyobb balhéja, ám most is hű maradt magához, és megpróbálta kimagyarázni magát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport