Olivér
4 °C
8 °C

Ellopták Schumacher kartonját a grenoble-i kórházból

2014.06.23. 21:27

Ismeretlen tettes tulajdonította el a grenoble-i kórházból Michael Schumacher kórlapját - közölte hétfő este Sabine Kehm, az expilóta menedzsere.

A német Bild Kehmre hivatkozva azt írja, valóban eltűntek a leletek, és feljelentést tettek a rendőrségen emiatt. Kehm figyelmezteti az elkövetőket, hogy a bizalmas orvostitkok közlése bűncselekmény, és büntetőjogi következményekkel jár.

Állítólag a neten 50 ezer euróért árulja Schumacher kartonját valaki.

A sztársportoló 169 nap után múlt héten tért magához a kómából, Grenoble-ból a lausanne-i kórházba szállították át. Gyógyul, családját megismeri, ám rehabilitációjához hónapokra, de akár évekre is szükség lehet.

A 45 éves Schumacher súlyos agysérüléseket szenvedett múlt év december 29-én, amikor a franciaországi Meribelben síelés közben elesett, és egy sziklába beverte a fejét. Hónapokig élet-halál közt volt, teljes felépülése még mindig nem biztos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?