Ki veri meg Hamiltont Austinban?

2014.11.01. 19:01
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Illetve a jelek szerint Perez és Gutierrez lágyon, a többiek közepesen mennek, már azok közül, akik elindultak eddig.

  • Pörög a 18 perc. Hülkenberg, Perez, Kvjat és Gutierrez az első négyes kint.

  • Vettel már biztosan a boxból indul, Kvjat 10 rajthelyes büntetést kapott a hetedik motorcsere miatt, Button pedig váltócsere miatt 5 hellyel kerül majd hátrébb. Kvjat egyébként lehet, hogy jobban járt volna, ha mindent kicserélnek és a boxból indul, Brazíliára tolva a büntetést, mert így is eléggé hátulról kell majd kezdenie, de az előző esetben teljesen új kocsival mehetett volna neki az utolsó 3 futamnak.

  • Mivel a két kiscsapat, a Caterham és a Marussia nem indul, így a négy kieső helyen négy elég erős csapat lesz – szemben az eddigi két nagy kiesővel. Még Vettel gyenge szereplésével is három erős autó eshet ki, akik között nagy tűzijáték várható majd.

  • Mivel a hatodik motorcsere miatt csak a boxból indul a címvédő, egész hétvégén már a versenybeállításokra figyelt, egy köre sem szólt arról, hogy a lehető leggyorsabb egy kört tudja megtenni. Az időmérő első harmadában biztos kinéz, de mivel eddig is másodpercekkel maradt el a többiektől, nem várható, hogy meg tudjon verni négy versenyzőt, így majd a 18 perc letelte után vasárnap találkozhatunk vele újra.

  • Na persze maga az idő mérése nem változik, de azzal, hogy csak 18 autó kezdi meg az időmérőt, változtatni kellett az első két szakasz kiesési rendszerén.

    A megváltozott körülmények miatt mindkét harmadban csak 4-4 autó esik majd ki szemben az eddigi 6-6-tal, így maradnak majd 10-en a végére.