Ivó, Milán
EUR 383,94 Ft
USD 362,30 Ft
5 °C
26 °C

A Lotus szezonja egy képen

2014.11.23. 17:01

A Lotus 2014-es szezonja finoman szólva sem sikerült valami jól, a csapatversenyben csak a nyolcadikak lettek – a Marussiát, a totálisan leszereplő Saubert és a Caterhamet tudták csak megelőzni.

A két pilótájuk mindössze 10 pontot hozott össze, abból Pastor Maldonado kettőt. A leginkább az ön- és közveszélyes baleseteiről híres venezuelai viszont meglehetősen látványosan intett búcsút a 2014-es idénynek, a turbója ugyanis nem akárhogy mondta fel a szolgálatot: nagy lángok csaptak ki az E22-es kocsi hátuljából, ezért villámgyorsan félre kellett állnia a versenyzőnek.

Maldonado kigyulladó turbója

Ehhez képest viszont elég nyugodt tempóban szállt ki az autóból, és túlzottan a pályamunkások sem siettek a porral oltóval, de végül sikerült eloltani a kocsi hátsó felét.

Maldonado mindössze egyszer, Austinban volt pontszerző, ott a kilencedik helyet szerezte meg. Ő és Romain Grosjean összesen 11 futamot nem tudtak befejezni, plusz a venezuelai Monacóban el sem indult.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!