Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bianchi változatlan, de a család remél

2014.12.09. 10:20

Október 5-e óta van kómában Jules Bianchi, aki a Japán GP-n szenvedett súlyos balesetet. Egy Szuzuka melletti kórházban ápolták másfél hónapon át, akkor szállították vissza hazájába, Nizzába.

Mesterségesen már nem altatják, nincs lélegeztetőgépen sem, de egyelőre nem tért magához. Apja, Phillipe Bianchi egy helyi újságnak sok újdonságról nem tudott beszámolni, ám hangsúlyozta, jelenleg a türelem a legfontosabb.

"Jules állapota stabil, nyugalomra és időre van szüksége. Ha tényleg javul a helyzete, azonnal szólunk. Erős, és még több pozitív energiát próbálunk sugározni felé" - idézte a Var-Matin az idősebb Bianchit.

Az apa a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) múlt heti bejelentését, miszerint fia bukásánál senki nem hibázott, csak maga a pilóta, nem kommentálta.