Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

F1: majdnem karácsonyig kellett várni az év viccére, de megérte

2014.12.18. 15:51

Fernando Alonso átigazolása a Ferraritól látszólag hónapokig húzódott, és aztán a múlt heti bejelentéskor Ron Dennis McLaren-főnök el is árulta, a spanyollal már nagyon rég megállapodtak. Alonso azt mondta, már majdnem másfél éve tárgyaltak, a megegyezés így nem is volt nehéz, már ősz elején eldőlhetett, az angoloknál folytatja.

Most Gerard Lopez, a Lotus tulajdonosa a barcelonai Elmundodeportivo.es-nek megemlítette, hogy ők is rárajtoltak ám Alonsóra.

"Kitártuk az ajtónkat Fernando előtt, de már megvoltak az elképzelései. Igazi lehetőség volt a miénk is."

Nem tudjuk, Alonso gázsiját mennyivel növelte, hogy egy másik csapat is érdeklődött utána. Állítólag tényleg Mercedesben gondolkodott, vagy legalább Mercedes-motoros autóban, ami a Lotusnak lesz jövőre. Csakhát ellenük szólhatott, hogy idén 8.-ak lettek a világbajnokságban 10 szerzett ponttal. A 2 pontos Marussiát és a 0-0 pontos Saubert és Caterhamet sikerült megelőzniük. Így mégis maradt a Lotusnál a Grosjean-Maldonado kettős.

Nem lesznek csapattársak Maldonadóval, egyelőre
Nem lesznek csapattársak Maldonadóval, egyelőre