Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Megkezdték Bianchi rehabilitációs kezelését

2014.12.30. 17:47

Újabb hivatalos közlemény jelent meg Jules Bianchi családjától a Japánban súlyos versenybalesetet szenvedő francia pilóta állapotáról az év végéhez közeledve.

„Fontos és nagyon megnyugtató lépés volt számunkra, hogy a múlt hónapban haza tudtuk szállítani Franciaországba Jules-t, ahol családja és barátai közelében folytathatja a rehabilitációt. Ez Jules számára és a mi számunkra is nagyon fontos” – olvasható a Facebookon megosztott közleményben, mely úgy folytatja, hogy Nizzában a helyi kórház intenzív osztályán a lehető legjobb kezelést kapja a pilóta.

„Jules állapota változatlan, továbbra sincs eszméleténél, de saját erejéből tud lélegezni és nagy megnyugvást jelent számunkra, hogy tovább küzd az életéért, így az orvosai megkezdhették a rehabilitációs kezelését.”

A család emellett megköszönte a hatalmas támogatást, amit a baleset óta kaptak, illetve köszönetet mondtak a médiának is, amiért tiszteletben tartják a nyugalmukat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?