Árpád
-2 °C
3 °C

Mit csinál a Forma-1 az uborkaszezonban?

2015.01.17. 09:43

Másfél hónapja ért véget a Forma-1, és két hét múlva kezdődik újra, a téli tesztekkel. Mivel töltik idejüket a versenyzők, amikor tényleg teljesen szabadok? Kötelezettségeik alól ebben a karácsonytól január végéig terjedő időszakban vannak teljesen felmentve, illetve majdnem.

Ilyenkor általában távoli helyekre utaznak pihenni, a szeretteikkel vannak, mint bárki más. Vannak egyedi esetek, mint Jenson Button, aki múlt év végén elvette barátnőjét, Jessica Michibatát. A nászutat Hawaii-n töltötték, leginkább napoztak és fürödtek. Na és Button azt tette, amit a sportemberek, így egy Forma-1-es pilóta sem hanyagolhat el: bringázott, futott, úszott, vagyis edzett.

A Twitterre posztolt képéhez is azt írta, "Hawaii-ról, a nászút-edzőtáborunkból". Ebből is látszik, mennyire komoly fizikai sportág a Forma-1, a pilóták sokkal nagyobb atléták annál, mint bárki gondolná.

Button ezekben a napokban már felesége lakhelyén, Tokióban van, imádja Japánt, járja a várost. Itt ugyanis nem ismerik fel, vagy ha mégis, sokkal tisztelettudóbbak vele, mint bárhol a világon.

A szintén fitnessmegszállott Fernando Alonso nem is posztol mást, mint biciklizős képet, a világ minden tájáról. Mostanában épp Dubajban jár, és teker.

Nem tette ki sehova viszont új barátnőjét, Lara Alvarezt, egyelőre csak lesifotót találni róluk. Alvarez 28 éves, tévériporter, szintén Asturia-tartományból származik, mint Alonso, és korábban járt a Real Madrid-futballista Sergio Ramosszal. A kétszeres bajnok évekig egy orosz modellel futott, aki decemberben állapotosan posztolt fotót. Alonso már egy másik nővel van.

Konszolidáltabb - hosszú idő után - a magánélete a tavalyi világbajnoknak, Lewis Hamiltonnak. Ő decemberben rengeteget volt Londonban, ahol barátnője, az énekes-színésznő Nicole Scherzinger a Macskákban játszik, színházban. Hamilton többször megnézte, majd síelni ment Amerikába.

Jelenleg is ott időzik, és mit is csinálna, edz. Sífut méghozzá, hosszú kilométereket, nap mint nap. Emellett persze a konditermet sem hanyagolja el, a felkészülést megkezdte az új szezonra és harmadik vb-címére.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?