Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamilton: Bízom a csapatban, hogy nem tárgyal mással

2015.01.22. 10:51 Módosítva: 2015-05-02 02:13:14

Továbbra sem téma a szerződéshosszabbítás a Mercedes és Lewis Hamilton között, annak ellenére, hogy a világbajnok megállapodása az idény végén kifut. Tavaly év közben az éles vb-csata miatt nem tárgyaltak a felek, azt mondták, amint vége az évadnak, aláírnak.

Nem ez történt, sőt, egy hónappal később a csapatfőnök Toto Wolff már arról beszélt, hogy csak szezon közben fognak rátérni a témára, nem sürgeti őket semmi. Niki Lauda, a Mercedes másik topmenedzsere annyit jegyzett meg, hogy meg fognak állapodni.

Wolff közben azt sem titkolta, ha netalántán mégsem sikerülne megegyezni Hamiltonnal, Fernando Alonso az elsőszámú jelöltje a helyére.

Hamilton a holtszezonban sokat foglalkozott a hajával
Hamilton a holtszezonban sokat foglalkozott a hajával

Most Hamilton a SkySportsnak beszélt a helyzetről. "Amint eljöttem az utolsó futamról, két napot a gyárban töltöttem, ám nem ültem le beszélni a csapattal. De, amint már tavaly is mondtuk, nem sietünk. Nyugodtak vagyunk. A csapat kinyilvánította, hogy velem akarja folytatni, és ez fordítva is így van, úgyhogy nem stresszelünk. Jól érzem magam, magabiztos vagyok, és bízom az istállóban, hogy nem tárgyal senki mással, és tudják, ez a helyzet velem is" - mondta a 30 éves bajnok.

A Mercinél Nico Rosberg helye fix, az ő szerződése csak 2016 végén jár le.