Rosberg várja Vettelt a Mercedeshez

2015.03.24. 10:54 Módosítva: 2015.04.30. 15:09

Nico Rosberg arról beszélt az Ausztrál GP után, hogy milyen kár, hogy valaki nem tudta jobban megkergetni őt és győztes csapattársát, Lewis Hamilton, azt kívánta, valamelyik csapat végre közelebb kerülne hozzájuk, a Mercedeshez. A harmadik helyezett ferraris, Sebastian Vettel hitetlenkedett ezen, nem kívánhatja, hogy befogják őket, felvetette, mi lenne, ha a Merci következő csapatértekezletére ő is beülne, biztosan megtudhatna néhány fontos dolgot.

Rosberg erre meghívta őt szóban, majd pár nap múlva Twitteren hivatalos meghívót is küldött neki a Mercedes-mítingre, péntek délután négyre, amikor a Malajziai Nagydíj első napját beszélik meg.

Vettel egyelőre nem felelt, de Rosberg most emlékeztette őt, hogy várja: "Különösen kíváncsi vagyok a sztárvendégünkre, Vettel úrra a pénteki mérnöki ülésen. Biztosan sok érdekesség kiderül a hétvégével kapcsolatban".

Gyere, Seb, itt leszünk
Gyere, Seb, itt leszünk

Rosberg Twitteren azt is megírta, hogy megkérdezte főnökeit, Toto Wolffot és Paddy Lowe-t, akik szintén "benne vannak".

A négyszeres bajnok először viccnek gondolhatta az egészet, de ezek után ott kell, hogy legyen négykor, már csak a poén kedvéért is. (Az magyar idő szerint reggel 9 óra.)

Aztán hogy milyen érdekességek hangzanak el a jelenlétében, az majd kiderül. Mindenesetre a steril nyitófutam után minden nem átlagos eseményre szüksége van a Forma-1-nek, Vettel a piros overalljában az ezüst mercisek között biztosan feldobná a hétvégét.