László
19 °C
35 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az F1 jó, csak rossz hírét keltik, és most ez van

2015.06.24. 18:02

Toto Wolff Mercedes-főnökről már írtunk tavaly azzal kapcsolatban, hogy ami a szívén az a száján, és ez nem sül el mindig jól. Értsd: ostobaságokat mond.

Most megint beszél - a Motorsport.com-on -, és épp azt akarja bemagyarázni, hogy az F1-et a sajtója és a résztvevői negatív hozzáállása sodorta krízisbe. Azaz rosszindulatú cikkeket írnak az újságok, mert rosszhiszemű információkat kapnak pilótáktól, csapatfőnököktől, menedzserektől, satöbbi.

Toto Wolff
Toto Wolff

Pedig ezzel szemben amit tenni kellene:

"Azt hiszem, kötelességünk a Forma-1-gyel szemben, hogy ne szóljuk le. Mi és maguk a médiában F1-nagykövetek vagyunk, és mivel folyamatosan a negatívumokat emeltük ki, válságspirálba húztuk a Forma-1-et. Szerintem ez nem jó az F1-nek. Az lenne a kötelességünk, hogy dicsérjük, ne ócsároljuk. Olvastam pár hulladék cikket a napokban a Forma-E-ről meg hasonlókról, ilyen meg olyan összehasonlításokat. Ne is menjünk inkább bele. Kötelezettségünk van az F1 felé. Persze ez csak a személyes véleményem."

Ennyi, a Forma-1 tehát izgalmas és jó, csak túl sok rosszat beszélünk róla.

A Mercedes idén nyolc futamból hetet megnyert.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!