16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Rosszabb, mintha Jules meghalt volna

2015.07.13. 13:39

Továbbra is kómában fekszik Jules Bianchi egy nizzai kórházban múlt októberi, szuzukai F1-balesete után, és helyzete abszolút változatlan, számolt be róla apja, Philippe Bianchi a France Info című lapnak.

"Kibírhatatlan, mindennapos tortúra ez az egész. Néha úgy érezzük, beleőrülünk, személy szerint nekem rosszabb, mintha meghalt volna. Megy az idő, és kevésbé vagyok optimista, mint félévvel ezelőtt. Bizonyos ponton az ember rájön, mi a valós helyzet."

A 25 éves pilóta nincs gépre kötve, de nem tér magához bukása napja óta. Idősebb Bianchi azt mondta, fia képes megszorítani az ember kezét, de ez valószínűleg inkább reflex, mint tudatos mozdulat.

Kritikus agysérülései vannak, és ha fel is ébredne, sanszosan nem következmények nélkül.

"Ha maradandó sérülésekkel térne magához, azt nehezen viselné. Beszéltünk erről Jules-lel,  azt mondta, ha olyan balesete lenne, mint Schumachernek, és többé nem vezethetne, azt nem bírná ki."

Michael Schumacher 2013 szilveszterkor szenvedett síbalesetet, félévig, múlt június közepéig volt kómában. Azóta svájci birtokán lábadozik, a külvilág teljes kizárása mellett. Jelentős javulásáról nincs hír.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport