Becsuktam a szemem, tudtam, hogy fájni fog

2015.10.12. 11:19

Nagyon nagyot csattant az Orosz GP-n Romain Grosjean, amikor a gyors balkanyarban elvesztette a kocsit, és a korlátnak csúszott. Semmi baja nem lett, kis várakozás után saját lábán hagyta el a vezetőülést, de megérezte a balesetet, ami ritka nagy volt.

"Éreztem, hogy ez egy jó kis becsapódás lesz, elengedtem a kormányt, megfeszítettem magam, becsuktam a szemem, és vártam, hogy vége legyen. Az a 3-4 tizedmásodperc az ütközésig 10-nek tűnik, és tudtam, hogy fájni fog. Mikor kinyitottam a szemem, örültem, hogy rendben vagyok. Nem tudnék most lefutni egy maratont, de minden oké. Hálás vagyok a sisaknak, a HANS-nak, a korlátoknak és az autó felépítésének. Hála istennek óriásit léptünk előre a technológiákban" - hálálkodott a francia.

Ugyanúgy szerencséje volt, mint szombaton ifjabb Carlos Sainznek, aki frontálisan csapódott be Szocsiban. 46 G-s lassulást úszott meg kvázi sértetlenül, bár őt kórházba vitték, és kivizsgálták, de vasárnap indulhatott a futamon. Aztán elismerte, hogy kissé még szédült a kormány mögött, de inkább csak a rajt környékén. Pechjére fékhiba miatt újra kicsúszott a versenyből, ugyanott, mint szombaton, ám most a farával érintkezett a Toro Rossója a gumifallal, és csak a hátsó szárny tört el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport