Ha meleg, azért átjön az izzadtság íze
Szingapúrban hatalmas esélye lehet főleg a Ferrariknak és a Red Bulloknak arra, hogy megverjék a Mercedeseket, legalábbis 2015-ben itt szenvedett legjobban a bajnok csapat. Daniel Ricciardo, az RBR ausztráli pilótája is győzelemre készül az esti futamon, bár ezt persze nem garantálta előre.
Az esélyek mellett még egy dolog érdekelte nagyon a csütörtöki sajtótájékoztatón kérdező újságírókat, méghozzá az, hogy milyen íze van a cipőben felszolgált pezsgőnek, illetve 2016-tól már gyöngyözőbornak. Ezt Ricciardo mellett már honfitársa, Mark Webber is tudhatja az F1-esek közül, de már a MotoGP-ben is terjed ez az ausztrál szokás. Most viszont egy lépéssel közelebb kerültünk az élményhez Ricciardo elég részletes leírása kapcsán.
Ha hideg a gyöngyözőbor, akkor nagyon jó íze van. Általában hideg, amikor a dobogón vagyunk, de ha mégis meleg, akkor azért átjön az izzadtság íze is vele. A hideg kiöl belőle minden rosszat, akkor teljesen jó íze van
– árulta el.
EXCLUSIVE: @danielricciardo reveals that cold sparkling wine mixed with shoe sweat tastes "delicious" * + * + * = * pic.twitter.com/UWeAu5P7DW
— Formula 1 (@F1) September 15, 2016
Tavaly Ricciardo a második helyen indult és itt is végzett Szingapúrban, a futamot Sebastian Vettel nyerte meg, miközben egyik Mercedes sem fért fel a dobogóra. Ennek ellenére az ausztrál csak annyit árult el, hogy a legjobb 10-be kerülésre van komoly esélyük, hogy ezután hogy alakul a hétvége, azt majd meglátják.