Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Renault nyeri eddig a dizájnversenyt

2017.02.21. 16:06

A Williamset láttuk elsőként, hétfőn érkezett a Sauber, kedden a Renault-n volt a sor, hogy bemutassa idei Forma-1-es autóját. Ők az elsők, akik igazi leleplezést tartottak, Londonban, meghívottak előtt.

A kocsi színei változtak, a tiszta sárga helyett most a fekete dominál. A kissé villás orr látható volt már a promófotókból, de a kocsi az orra után is kifejezetten klasszul mutat, és nem csak a fényezése miatt. Van cápaszárnya is a motorházon, bár ettől nem biztos, hogy jobban néz ki, ám valószínűleg gyorsabb lesz vele.

A csapat egyik pilótája a tavalyi, Jolyon Palmer, a másik viszont olyan új, mint a kocsi, a Force Indiától igazolt Nico Hülkenberg. A tartalék az orosz Szergej Szirotkin, ő is ott állt a gép mellett.

A Renault tavaly tért vissza saját csapattal a Forma-1-be, de gyári háttérrel is elég siralmasan szerepelt, amit mindenképpen felül kell múlnia idén. Nem lesz nehéz, már ha a motorjaikkal akkorát fejlődtek, amint azt hallani lehet, illetve a kasztni is jól alkalmazkodik az új szabályokhoz.

A pilóták és a menedzsment, aminek tagja Alain Prost is, különleges tanácsadóként
A pilóták és a menedzsment, aminek tagja Alain Prost is, különleges tanácsadóként

Külsőre mindenképp rendben van, hétfőtől a teszteken bizonyíthat is.

A már leleplezett 2017-es kocsik: