Két nap alatt 60 ezren a Hungaroringen

2017.07.28. 16:49

Nem véletlenül posztoltuk már reggel, hogy a forgalom péntekhez képest szokatlanul nagynak tűnik ki a Hungaroringre, hogy megnyitották az autópályalehajtót a pálya bekötőútjára, aztán délután, hogy a célegyenes tribünjein meglehetősen sokan vannak. Már szemre is.

Nagyon jó péntek volt, 36 ezer néző jött ki a pályára. Tavaly pénteken 30 ezren voltak, szóval ez remek szám. Csütörtökön, azaz tegnap 24 ezren voltak a pályán a szurkolói napon

- tudtuk meg Tóth Anitától, a Hungaroring sajtófőnökétől.

Gyors fejszámolással kihozható, hogy 60 ezren voltak a Hungaroringen két olyan nap alatt, amikor még semmi tét nem volt. Csütörtökön a kocsik egy kört nem mentek, pénteken két szabadedzés zajlott, aminek az eredményei nem számítanak sehova.

Szombaton délután kettőkor lesz az első éles tréning, az időmérő, előtte 11-től még egy szabadedzést láthat, aki kijön a pályára. A futam, a 32. Magyar Nagydíj vasárnap két órakor kezdődik.

Azt tanácsoljuk, szombaton és vasárnap is induljanak el nagyon időben, mert sokan lesznek.

(Ja, és egy kérdés: a minden idők legnagyobb magyar sporteseményeként beharangozott vizesvébére hány nap alatt is jött össze a 60 ezres nézőszám? A négy helyszínén és a két városában összesen.)