Albert, Lipót
2 °C
12 °C

A képen egy F1-autót rejtettünk el, megtalálja?

2017.09.02. 12:10

Lényegében értékelhetetlen volt az Olasz Nagydíj harmadik, szombat délelőtti szabadedzése, ami összesen 16 perces volt az özönvízszerű esőzés miatt. 11-kor, a hivatalos rajtnál egyből közölték, hogy amíg nem javul a pálya állapota, biztosan nem küldik ki az autókat, nagyon sokáig csak a biztonsági autó körözött, hogy figyelje, mennyire vizes a pálya, majd fél órával az edzés kezdete után közölték, 16 percet kapnak a pilóták.

A lehetőségre elsőre szinte mindenki ráugrott, mért kört viszont alig ment valaki, csak heten döntöttek úgy, hogy áthúznak a célegyenesen a felvezetés után. A leggyorsabb – bár ez semmit nem jelent – a két Williams volt, rajtuk kívül még a két Renault, a két Toro Rosso és a sauberes Marcus Ericsson ment mért kört, a többiek inkább csak megnézték, mennyire csúszik a pálya.

Az eső erősségét, illetve a pályán maradt víz mennyiségét jól jelzi, hogy néha a felvert vízfüggönyben meg sem lehetett találni a kocsikat.

DIte4FJXkAEaV0r

Remélhetőleg a délután 2-kor kezdődő időmérőre szárad valamennyit a pálya, ha nem, az minden erősorrendet boríthat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?