Hamilton: Csoda, hogy a McLaren-Honda eddig bírta

2017.09.16. 11:54

Pénteken hivatalosan is bejelentették, hogy a McLaren három szezon után szakít a Hondával, 2018-ban pedig már a Renault szállítja a motorokat a csapatnak. A csapat korábbi pilótája, Lewis Hamilton az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, csoda, hogy az együttműködés eddig bírta – írja az Autosport.

Őszintén szólva meg vagyok lepődve, hogy ez nem előbb történt, mindkét részről hosszú szenvedésnek lett vége.

– mondta Hamilton szombaton, hozzátéve azt is, hogy reméli, ez egy új korszak kezdete lesz majd a csapatnál, mert nekik is ott lenne a helyük az élvonalban.

Hamilton beszélt a vasárnapi nagydíjról is és megerősítette Daniel Ricciardo szavait, melyek szerint a Red Bull domináns lehet majd Marina Bay utcáin a hétvége során. Mint mondta, egy nagyon kemény csatára lehet számítani ezen a pályán, ahol egyébként nagyon nehéz bárkinek is dominálnia. Nem tudja, mit hoz a jövő, de abban biztos, hogy jelenleg a Red Bullok vannak jobb helyzetben.

A brit méltatta a rivális csapat autóit, a sajátjával kapcsolatban pedig annyit mondott, hogy alapvetően rendben van, de lenne min javítani, azt azonban egyelőre nem tudja, hogy ez mennyire fog sikerülni.