Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kubica kipróbálta a Williams-Mercedest

2017.10.12. 05:09

Silverstone-ban szerdán tesztelt Robert Kubica a 2014-es Williams-kocsival, hogy a következő napokban a Hungaroringen Paul Di Resta ellen felkészülten állhasson ki a szétlövésre, melyen eldől, melyikük lesz a csapat versenyzője jövőre.

Kubica borús időben, egész nap körözött a Williamsszel, de az istálló semmiféle adatot nem közölt a köreiről, azt sem, hogy mennyit tett meg. Az Autosport jelentése szerint a próba "sikeres" volt.

Azt sem tudni pontosan, mikor jönnek a Hungaroringre, annyi biztos, hogy a jövő hétvégi austini futam előtt. Most hétvégén vagy a jövő hét első napjaiban.

Előbb Kubica megy egy napot, majd Di Resta veszi át a kocsit. Amelyikük jobban teljesít, várhatóan azé az ülés Lance Stroll mellett 2018-ban. Képben van még állítólag a most sauberes Pascal Wehrlein és a jelenlegi williamses, Felipe Massa is, de rájuk valószínűleg csak akkor kerül a sor, ha sem Kubica, sem Di Resta nem felel meg.