Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Verekedésbe torkollott Massáék gokartversenye

2017.12.18. 13:54

Ritka röhejes, egyben nagyon veszélyes balhéval ért véget a hétvégi 500 mérföldes gokartverseny Brazíliában. A pályán ütközött, majd verekedett össze Rodrigo Dantas helyi pilóta és Tuka Rocha volt Forma-Nissan és A1GP-s versenyző.

Egy csapat több gokartot is indított, természetesen több pilóta váltotta egymást a kartokban, és Dantas épp azon dolgozott, hogy feltartsa Rochát, aki másodikként üldözte a vezető Felipe Massát, Dantas csapattársát.

Rocha egy idő után besokallt, és szándékosan a gumifalba vezette Dantast. Mindketten kiszálltak, ölre mentek az aszfalton, miközben pár méterre tőlük nagy sebességgel kanyarodtak a gokartok.

Dantas hamar leteperte Rochát, ököllel püfölte a sisakját, majd fojtogatni kezdte, a biztonságiaknak kellett leszedniük róla. Miután szétválasztották őket, mindkettőjüket és csapataikat, így Massáékat is kizárták.

Massa nagyon röstellte a történteket.

"Nagyon szomorú, még rosszabb, hogy a csapatom is benne volt. Elnézést kérek mindenkitől, soha életemben nem láttam még ilyet" - idézte a pár hete - végleg - visszavonult volt williamsest az Autosport.

Massáék a botrány miatt bukták a győzelmet, amit így Rubens Barrichello és fia, Dudu Barrichello csapata örökölt meg.