Ivó, Milán
EUR 385,82 Ft
USD 366,72 Ft
5 °C
26 °C

Verekedésbe torkollott Massáék gokartversenye

2017.12.18. 13:54

Ritka röhejes, egyben nagyon veszélyes balhéval ért véget a hétvégi 500 mérföldes gokartverseny Brazíliában. A pályán ütközött, majd verekedett össze Rodrigo Dantas helyi pilóta és Tuka Rocha volt Forma-Nissan és A1GP-s versenyző.

Egy csapat több gokartot is indított, természetesen több pilóta váltotta egymást a kartokban, és Dantas épp azon dolgozott, hogy feltartsa Rochát, aki másodikként üldözte a vezető Felipe Massát, Dantas csapattársát.

Rocha egy idő után besokallt, és szándékosan a gumifalba vezette Dantast. Mindketten kiszálltak, ölre mentek az aszfalton, miközben pár méterre tőlük nagy sebességgel kanyarodtak a gokartok.

Dantas hamar leteperte Rochát, ököllel püfölte a sisakját, majd fojtogatni kezdte, a biztonságiaknak kellett leszedniük róla. Miután szétválasztották őket, mindkettőjüket és csapataikat, így Massáékat is kizárták.

Massa nagyon röstellte a történteket.

"Nagyon szomorú, még rosszabb, hogy a csapatom is benne volt. Elnézést kérek mindenkitől, soha életemben nem láttam még ilyet" - idézte a pár hete - végleg - visszavonult volt williamsest az Autosport.

Massáék a botrány miatt bukták a győzelmet, amit így Rubens Barrichello és fia, Dudu Barrichello csapata örökölt meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!