Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamilton: Hát ez meg micsoda?

2017.12.19. 16:21

Az olasz tévé egyik leghíresebb műsorában vendégeskedett Lewis Hamilton, a talk show-ban Fabio Fazio, a Rai egyik vezető riportere interjúvolta a négyszeres Forma-1-es világbajnokot.

Életéről és kalandairól, gyerekkoráról mesélt az F1-sztár, elmondta, milyen volt a királynővel vacsorázni, elárulta, a piros - "la rossa" - a kedvenc színe - amire az olaszok felzúdulnak, ugye, mivel a Ferrarival azonosítják.

Sőt, Hamilton még zongorázott is az alkalom kedvéért, és igen jól csinálta. "Amatőr vagyok, bár imádom a zenét, csak hallás után tanulok dallamokat."

Az est végén Fazio különleges ajándékkal lepte meg az angol versenyzőt, egy slusszkulccsal. Hamilton elsőre azt gondolta, egy Ferrarit kap, de az egyszerű kulcsból gyorsan rájött, biztosan nem az lesz. Aztán mikor meglátta, azt sem tudta, mi az: egy régi metálzöld autó saját, 44-es rajtszámával.

Egy Prinz állt előtte, egy NSU Prinz 4, a hatvanas években gyártott nyugat-német autó.

Hamiltont lenyűgözte az ismeretlen gép, azonnal megkérdezte, megtarthatja-e.