Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Räikkönen: Erősorrend? Fogalmam nincs.

2018.04.19. 14:34

A Kínai GP-ig úgy tűnt, a Ferrari és Vettel meglóg a világbajnokságban, de két győzelme után egy biztonsági autós szakasz megkavarta a Forma-1-et. Daniel Ricciardo és a Red Bull Racing nyert, és a ferraris Kimi Räikkönen szerint készülhetünk további meglepő eredményekre.

Legalábbis neki fogalma sincs az erősorrendről, azaz hogy a Ferrari, a Mercedes vagy a Red Bull autója a legjobb.

Nagyon nehéz megmondani. Kérdezhetnek bárkit, necces a válasz. A kínai végeredmény a gumikon múlt. Meg a biztonsági kocsin. Puszta sebesség egyforma gumin, versenyen, nehéz, nagyon nehéz. De jó ez így, hogy senki sem tudja. Versenyről versenyre változik, és egy kis különbség a végeredményben nagy különbséget jelenthet. Várnunk kell még, majd kiderül, meglátjuk

- hangzott Kimi tipikus, bár a tipikusnál sokkal hosszabb válasza.

A finnel egyetért Ricciardo is, bár ő egy fokkal rosszabbul áll, mert még azt sem tudja pontosan, a saját autójuk mire képes.

Nem látjuk még a teljes képet. Mi az elején, teli benzinnel jobbak vagyunk. De amúgy sem vagyunk messze, bár még van pár terület, ahol jobbak lehetnénk

- idézte az ausztrált az Autosport.

A válaszokra egy ideig még várnunk kell, ugyanis Azerbajdzsán jön április 29-én, ami városi pálya nem tipikus körülményekkel.