Erzsébet
1 °C
4 °C

Adtak a protokollnak a monacói F1-dobogón

2018.05.27. 19:24

Szokatlanul sima volt a Monacói GP, de szerencsére két versenyző tett róla, hogy az eredményhirdetés alatt szórakoztassanak.

A győztes, Daniel Ricciardo és a második helyezett, Sebastian Vettel úgy gondolta, feldobja kicsit a mindig kimért hercegségi dobogót.

Vettel megelőzte a többieket, Ricciardón kívül a harmadik Hamiltont, amikor ők még pózoltak, felkapta a pezsgőt, megfordult, és telibespriccelte őket. Na és persze a teljes hercegi famíliát, akik két méterrel mögöttük helyezkedtek.

Különösen Charlene hercegnő kapott, nem győzte az arcát törölgetni, miközben szakadt a nevetéstől.

Ekkor még nem tudta, nem ez az utolsó megpróbáltatása: Ricciardo, miután ő is locsolt, de a másik irányba, hátra ment, és megkínálta Albert herceget, csak úgy az üvegből. A herceg meghúzta, de a győztesnek ez nem volt elég, átadta a palackot a hercegnőnek.

Aki kissé ellenkezett, hogy ez már tényleg nem fér bele egy hercegnőnek, de aztán nevetés közben egy kortyot ő is húzott belőle.

Ricciardo ivott a saját cipőjéből is, de abból azért csak a csapatuk főmérnökét, Adrian Newey-t tartotta illőnek megkínálni.

Az uralkodókat ilyen inzultusok úgy 30 éve nem érték, 1987-ben Ayrton Senna győztesként a teljes hercegi családot telibe locsolta közvetlen közelről. Albert már akkor is ott volt, kapott a húga, Stephanie is, de már akkor is ugyanilyen jófejek voltak, mindannyian röhögtek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?