Natália
1 °C
7 °C

Még pár kérdés, és lefejelek valakit

2018.06.08. 10:23

Max Verstappen szezonja nem alakul a legjobban, csak hatodik a bajnokságban - egy futamnyira a csapattársától, aki harmadik -, és majdnem az összes versenyen akadt valami incidense idén.

A hétvégi Kanadai GP előtti sajtótájékoztatón túlcsordult a pohár, amikor a hollandot arról kérdezték, mi az oka, hogy ennyiszer kerül balhés helyzetbe.

"Elegem van ezekből a kérdésekből. Még pár ilyen, és lefejelek valakit"

- felelte a Guardian tudósítása szerint.

Verstappen hiába nyomja negyedik szezonját a Forma-1-ben, még csak 20 éves, és úgy is viselkedik a pályán, illetve most már azon kívül is.

Pár napja csapatfőnöke, Chris Horner is nyilvánosan utasította, hogy tegye helyre a hibáit, valószínűleg nem effajta kommentre számított a versenyzőjétől. A lefejelős mondat pont az, amit egyetlen csapat sem akar hallani pilótája szájából.

Stroll, Bottas, Verstappen és Vandoorne a montreali sajtótájékoztatón
Stroll, Bottas, Verstappen és Vandoorne a montreali sajtótájékoztatón

Verstappen azért szerencsére mondott mást is, kifejtette, mi a baja a helyzettel.

Elegem van már a kommentekből, hogy változtatnom kéne a hozzáállásomon. Sosem fogom megtenni, mert ez juttatott oda, ahol vagyok. Biztos vagyok benne, hogy meg tudom fordítani ezt a helyzetet. A sebességem megvan, mindenhol gyors voltam. Sokkal nagyobb baj lenne, ha lassú lennék, na az kritikus probléma lenne.

Verstappennek egy dobogós helye van idén, a kettővel ezelőtti nagydíjon lett harmadik. Kanadában a Red Bull nem esélyes, a pálya nagyon gyors, a Ferrari és a Mercedes lesz a favorit.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?