Erik, Alexandra
EUR 382,50 Ft
USD 363,34 Ft
9 °C
23 °C

Alonso olyan, mint Neymar

2018.07.20. 11:04

Megtalálta egymást a Brit Nagydíjon Kevin Magnussen a Haastól és a mclarenes Fernando Alonso, a spanyol nagyon kiakadt a dánra, azt mondta a rádión, soha senkitől nem látott még ilyet, többször is leszorította a pályáról.

A felügyelőknek viszont semmi bajuk nem volt Magnussen manővereivel, megnézték, de nem büntették az eset miatt, és a végén Alonso el is ment mellette.

Magnussent a hétvégi német futam előtt arról kérdezték a sajtótájékoztatón, mi a baja Alonsónak vele. Azt felelte, fogalma sincs, mert a pályán kívül semmi gondjuk nem volt eddig.

Csakhogy folytatta, úgyhogy ez után lehet, hogy lesz:

Sokat panaszkodik a rádión (Alonso). Persze látunk ilyet más sportokban is. Még nagyszerű atléták, mint Neymar és mások is csinálják, néha eltúlozzák a dolgokat

- hasonlította Magnussen a kétszeres világbajnokot a brazil futballsztárhoz, aki a most véget ért világbajnokságon leginkább színészi teljesítményével tűnt ki, és ezzel rengeteg drukkert és ellenfelet feldühített.

A két versenyző pénteken 11-től találkozik ismét a pályán a Német GP első szabadedzésén.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!