Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Alonso olyan, mint Neymar

2018.07.20. 11:04

Megtalálta egymást a Brit Nagydíjon Kevin Magnussen a Haastól és a mclarenes Fernando Alonso, a spanyol nagyon kiakadt a dánra, azt mondta a rádión, soha senkitől nem látott még ilyet, többször is leszorította a pályáról.

A felügyelőknek viszont semmi bajuk nem volt Magnussen manővereivel, megnézték, de nem büntették az eset miatt, és a végén Alonso el is ment mellette.

Magnussent a hétvégi német futam előtt arról kérdezték a sajtótájékoztatón, mi a baja Alonsónak vele. Azt felelte, fogalma sincs, mert a pályán kívül semmi gondjuk nem volt eddig.

Csakhogy folytatta, úgyhogy ez után lehet, hogy lesz:

Sokat panaszkodik a rádión (Alonso). Persze látunk ilyet más sportokban is. Még nagyszerű atléták, mint Neymar és mások is csinálják, néha eltúlozzák a dolgokat

- hasonlította Magnussen a kétszeres világbajnokot a brazil futballsztárhoz, aki a most véget ért világbajnokságon leginkább színészi teljesítményével tűnt ki, és ezzel rengeteg drukkert és ellenfelet feldühített.

A két versenyző pénteken 11-től találkozik ismét a pályán a Német GP első szabadedzésén.