Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kis Räikkönen volt a Hungaroring sztárja

2018.07.30. 08:53

Kimi Räikkönen harmadik lett a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, ami már a nyolcadik dobogós helyezése volt idén. Ha nem is volt tökéletes hétvégéje, ünnepelni volt mit, és ezt a finn pilóta hároméves kisfia, Robin is így gondolta: leutánozta az apját, és a dobogón ásványvizet locsolt pezsgő helyett.

A futam utáni sajtótájékoztató végén Kimi Räikkönennek még a tévériportereknél is volt egy köre. Útban hozzájuk összefutott a kisfiával, aki egy palack vízzel újra megünnepelte apja sikerét. 

Robin Räikkönen egyébként egész hétvégén képernyőn volt, gyakorlatilag többet szerepelt, mint a legtöbb pilóta. A szombati esős időmérőn is ő volt az egyik legnagyobb sztár, miután fagylaltot majszolt, és gratulált az apjának, felidézve a finn világbajnok 2009-es, legendás malajziai jégkrémezését:

Teszten korábban már járt a kis Räikkönen, de ez volt élete első versenye. Kimi egyébként vasárnap hazarepült a családdal Svájcba, de szerdán újra a Hungaroringen lesz, és tesztel még egy napot a nyári vakációja előtt.