A kis Räikkönen volt a Hungaroring sztárja

2018.07.30. 08:53

Kimi Räikkönen harmadik lett a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, ami már a nyolcadik dobogós helyezése volt idén. Ha nem is volt tökéletes hétvégéje, ünnepelni volt mit, és ezt a finn pilóta hároméves kisfia, Robin is így gondolta: leutánozta az apját, és a dobogón ásványvizet locsolt pezsgő helyett.

A futam utáni sajtótájékoztató végén Kimi Räikkönennek még a tévériportereknél is volt egy köre. Útban hozzájuk összefutott a kisfiával, aki egy palack vízzel újra megünnepelte apja sikerét. 

Robin Räikkönen egyébként egész hétvégén képernyőn volt, gyakorlatilag többet szerepelt, mint a legtöbb pilóta. A szombati esős időmérőn is ő volt az egyik legnagyobb sztár, miután fagylaltot majszolt, és gratulált az apjának, felidézve a finn világbajnok 2009-es, legendás malajziai jégkrémezését:

Teszten korábban már járt a kis Räikkönen, de ez volt élete első versenye. Kimi egyébként vasárnap hazarepült a családdal Svájcba, de szerdán újra a Hungaroringen lesz, és tesztel még egy napot a nyári vakációja előtt.