Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bíznak Niki Lauda felépülésében az orvosok

2018.08.04. 14:49

Az orvosok bizakodóak a héten tüdőátültetésen áteső Niki Lauda felépülésével kapcsolatban. A 69 éves, korábbi háromszoros Forma-1-es világbajnok autóversenyzőt csütörtökön műtötték meg Bécsben, és a beavatkozást követően kritikus volt az állapota.

"Az operációt megelőző hét napban csak a gépeknek köszönhetően maradt életben, a transzplantáció nélkül csak napjai, esetleg hetei lettek volna hátra" - tájékoztatott Lauda állapotáról Walter Klepetko, a bécsi klinika osztályvezető orvosa. Azt is elmondta, hogy a nehéz körülmények ellenére Lauda állapota folyamatosan javul, így bíznak a felépülésében.

Pénteken a Mercedes vezetői, valamint pilótái is támogatásukról biztosították a a sportvezetőt, aki 1975-ben, 1977-ben és 1984-ben nyerte meg a Forma-1-es világbajnokságot, jelenleg pedig  a német Mercedes Forma-1-es csapat tanácsadója.

(via MTI)