Erzsébet
1 °C
4 °C

Alsógatyában álltam, amikor hívott a Red Bull

2018.08.21. 13:10

Nem érte teljesen váratlanul Pierre Gaslyt, a 2019-es szezontól a Red Bullhoz igazoló Toro Rosso-pilótát, hogy végül őt választotta a Red Bull Max Verstappen csapattársának, a helyzet, amikor közölte vele a hírt Dr. Helmut Marko, viszont mindenképp váratlan volt.

Épp az alsógatyámban álltam, amikor Helmut hívott... Ahogy letettem a telefont, össze-vissza rohangáltam a lakásban a barátaimnak kiabálva a hírt, erre ők mind a medencébe ugrottak

elevenítette fel a pillanatot a francia, aki görögországi nyaralásából tért vissza épp Dél-Franciaországba.

Gasly tudja, hogy nagy kihívás lesz számára a 2019-es szezon, de legalább nem az ismeretlenbe ugrik, Verstappennel ugyanis gyerekkora, 2010 óta ismerik egymást, amikor egymás ellen gokartoztak. „Nagyon tiszteljük egymást a pilóták között, de ő a barátom is, úgyhogy nagoyn várom már, hogy egy csapatban versenyezhessek vele. Remek viszonyunk van, ami csak a csapat hasznára válhat.”

A Red Bull-istálló a szeptember 2-i Olasz Nagydíj idejére szeretné bejelenteni, hogy ki veszi át Gasly helyét a Toro Rossónál.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?