Aliz
6 °C
14 °C

Betiltották a Ferrari szárazjeges trükkjét, gyorsan jött rá a válasz

GettyImages-1026140416
2018.09.07. 21:30

A 2018-as F1-szezon fejlesztési, trükközési vonalán az egyik legbizarrabb állomás a Ferrari szárazjeges trükközése volt, amiről kiderült, csak azért tették oda a rikító sárga zsákot a kocsi tetejére, hogy ezzel eltakarják a fedélzeti kamera képét.

Az FIA az Olasz Nagydíj előtt jelezte az olasz csapatnak, hogy lesz szíves felhagyni ezzel a tevékenységével. A Ferrari készségesen le is kapta a zsákot a kocsi tetejéről, hogy aztán egy óriási esernyőt tegyen a pilótafülke fölé, hogy ezzel akadályozza meg, hogy belássanak a kormányra és annak beállításaira.

Azzal, hogy a Ferrari ennyire szem előtt csinálja ezt, egyre erősödik a gyanú, hogy csak el akarja terelni a figyelmet valami másról. Az persze már nagyobb kérdés, hogy miről, általában ilyenkor szabálytalan fejlesztéseket szoktak leplezni, az FIA viszont nem talált semmi illegálisat az olasz kocsin.

Persze az is lehet, hogy a Ferrari nagy ráértében csak a többieket bosszantja ezzel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?