Ödön
1 °C
11 °C

Vettel: Én vagyok saját magam legnagyobb ellensége

2018.09.14. 08:19 Módosítva: 2018-09-14 08:22:39

Sebastian Vettel 50 pontos előny helyett 30 pontos hátrányból várja a hétvégi Szingapúri Nagydíjat. A négyszeres német világbajnok tisztában van vele, hogy idén rengeteget hibázik, de bízik az autójában és hiszi, le tudja dolgozni a hátrányát.

Hamilton van a pontverseny élén, nyilván őt kell most megvernünk. Nekünk azonban nem vele kell foglalkoznunk, hanem kizárólag saját magunkkal. Én vagyon saját magam legnagyobb ellensége.  

mondta Vettel.

A német vállalja a felelősséget a hibáért, különösen a Német Nagydíj fájó pont számára (az élről, több másodperces előny birtokában esett ki saját hibájából), de nem nagyon foglalkozik azzal, mi történt a múltban.

Vettel egyébként Kimi Räikkönenről is beszélt. Elmondta, hogy nagyon szomorú a távozása miatt, és az eddigi legjobb csapattársának tartja a finn világbajnokot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?