Judit
3 °C
7 °C

Verstappen meglökdöste Ocont a futam után, közmunkára ítélték

2018.11.11. 20:19

Max Verstappen a Brazil Nagydíj leintése után, a mérlegelésnél megkereste Esteban Ocont, aki a futamon lekörözöttként ütközött vele. A holland magabiztosan vezette a versenyt, emiatt vesztette el a győzelmet, és lett második Lewis Hamilton mögött.

Verstappen a felvételek szerint kérdőre vonta Ocont, majd ellökte, sőt, lökdösni kezdte. A francia nem értette a helyzetet, nem lökött vissza.

Mindkét versenyzőt beidézték a lökdösés után a versenybírák, Verstappent meg is büntették, ahogy várni lehetett: 2 nap közmunkát kell végeznie az FIA-nál, a Nemzetközi Autós Szövetségnél.

Ocon akciója teljesen érthetetlen manőver volt egy olyan embertől, aki két F1-éve alatt semmiféle meggondolatlanságot vagy erőszakosságot nem mutatott. Most lekörözöttként visszatámadott a futamot vezető Verstappennek, vissza akarta előzni, aztán mikor nem sikerült, már teljesen veszve volt a dolog, nekiment. Ez nem lehetett véletlen. Vagy igen? Itt megnézheti az ütközést, és szavazhat is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?