Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Mi volt ez a meztelenkedés Hamiltontól?

2018.11.26. 10:52

A futballban megszokhattuk, hogy a gólszerző leveszi a mezét, és örömében félmeztelenül szaladozik a pályán, miután betalált, a Forma-1-ben ellenben viszonylag ritka, hogy valaki a dobogón letűrje az overallt, és csupasz felsőtesttel locsolja a pezsgőt. Pontosabban Lewis Hamilton vasárnap esti produkciójáig nem is igen lehet találni senkit, aki ezt csinálta volna.

A világbajnok nyert Abu-Dzabiban is, majd a pezsgőzésre levette a tűzálló pólót, lehúzta a kezeslábast, és megmutatta hatamas háttetoválását. Utána meg félmeztelenül locsolta a pezsgőt. Vagyis szódát, az araboknál nincs alkohol.

Később a bajnok elmondta, nem hirtelen ötlet volt, mottóját, a Still I Rise-t rég meg akarta már mutatni a közönségnek. Ez van ugyanis a háta tetejére tetoválva, nagyjából azt jelenti, "felállok újra" vagy magasztosabban, "feltámadok ismét". Egy vers címe egyébként, és Hamilton mindenkinek ajánlja.

Ő a rapper 2Pac-en keresztül találkozott vele, a legenda egyik lemezének a címe is ez. Hamiltonnak nagyon sokat segített ez a szófordulat, mint mesélte, ez motiválja, emiatt tudott sokszor kijönni a gödörből. Elővette Billy Monger példáját, ő az angol versenyző, aki tavaly mindkét lábát elvesztette egy formaautós balesetben, de nem adta fel, idén már indult az F3-ban, hatodikként végzett a bajnokságban.

A félmeztelen ünneplés nem lesz szokásos Hamiltonnál, valószínűleg először és utoljára láthattuk így a pódiumon.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?