Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Leclerc bejelentkezett első számú pilótának és a vb-címért

2019.04.01. 13:36

A nemzetközi sajtó alig ír a győztes Lewis Hamiltonról, inkább a Ferrari fiatal monacói pilótájával, a sokáig vezető, de a végén csak harmadik Charles Leclerc-kel foglalkozik a Forma-1-es Bahreini Nagydíj másnapján - jelentette az MTI.

Olaszország:

Corriere dello Sport:

"Leclerc 48 körig egy tökéletes futam főszereplője volt, de aztán az autója elárulta. Ezzel együtt ő volt a második legfiatalabb pole pozíciós pilóta, és a legfiatalabb egy Ferrarival. A végén még Lewis Hamilton is megölelte és megdicsérte."

La Repubblica:

"Kalapemelés, Charles-nak is."

Nagy-Britannia:

The Guardian:

"Gyakran kemény, gyakran megbocsátó: a ferraris Charles Leclerc a Bahreini Nagydíjon egycsapásra megtanulhatta, hogy a versenyzés olyan, mint egy kegyetlen hölgy. Lehet, hogy a futamot Lewis Hamilton és a Mercedes nyerte meg, de Leclerc előadása lenyűgöző volt. Mindössze 21 évesen kézzelfogható közelségbe került számára az első győzelem, de végül nem kaphatta meg."

The Telegraph:

"Lewis Hamilton vasárnap este drámai győzelmet ünnepelhetett, miután a Forma-1 feltörekvő csillagától, Charles Leclerc-től egy szörnyű motorhiba elvette a diadalt. Leclerc második futamán rajtolt a Ferrarival, és a legjobb úton volt afelé, hogy a sportág harmadik legfiatalabb futamgyőztese legyen."

The Independent:

"Ami Vettel számára csalódással zárult, Leclerc számára kétségbeejtő volt."

Spanyolország:

Mundo Deportivo:

"Drámai vég. Kegyetlen eredmény. Vasárnap Charles Leclerc volt a Bahreini Nagydíj legjobbja, de a sors, a szerencse vagy a Ferrari megbízhatatlansága elvette tőle az álmot, hogy megszerezze pályafutása első F1-es győzelmét."

Marca:

"A Ferrari számára több okból is meglehetős kudarc volt ez a futam. Charles Leclerc-nek pechjére nem sikerült győznie, de bejelentkezett első szűmű pilótának a Ferrarinál és a vb-címért is."

Franciaország:

L'Équipe:

"A Forma-1 néha nagyon kegyetlen. Mindent jól csinálsz, és a végén mégsem te nyersz. Charles Leclerc (Ferrari) vasárnap az első rajtkockából indult, és figyelemreméltó futamot produkált azok után, hogy a rajtnál hibázott. Aztán csak a harmadik helyet tudta megmenteni, miután olasz motorja az utolsó 11 körben hátráltatta." (MTI)