F1-csapat kamionja szakította át az M1-es szalagkorlátját Győrnél

DKRCS20190729011
2019.07.29. 12:43

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. július 29-én 11 óra 23 perckor az M1-es autópálya 121. kilométerszelvényénél, közölte a rendőrség honlapja. Olvasói fotó alapján látszik, hogy a balesetet a Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja szenvedte.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Budapest irányába haladó tehergépjármű, a pályatesteket elválasztó szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg, írja a Police.hu a balesetről. A  Kisalföld úgy tudja , hogy egy ember beszorult a járműbe, őt a győri hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal közösen szabadították ki.

A sérült sofőr ellátását a mentőszolgálat munkatársai megkezdték. A csapat közlése szerint a sofőrt kórházba szállították kivizsgálásra, de komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet, azt viszont nem közölték, hogy a csapat felszerelésében történt-e nagyobb kár.

A Renault kamionja a hétvégi Német Nagydíjról, Hockenheimből tartott az augusztus eleji Magyar Nagydíj helyszínére a Hungaroringre.

(Borítókép: Olvasónk, Ádám / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport