Újra látjuk Michael Schumachert

2019.11.10. 11:31

1994. november 13-án, vagyis 25 éve szerezte a német autóversenyző, Michael Schumacher a Forma-1-ben első világbajnoki címét. Ennek apropóján beszélt az egykori versenyzőről a menedzser, Willi Weber, aki végigkísérte 1991-től 2010-ig a pályafutását.

A hétszeres bajnok Schumacher 2013. december végi súlyos síbalesete és kómája után Weber nem látogathatja egykori pártfogoltját, erről a felesége döntött. Csak a legszűkebb baráti körrel tartják a kapcsolatot, így a 72 éves Weber nem lát rá párizsi rehabilitációjára.

Weber most a kölni székhelyű Express című lapnak nyilatkozott, és mindenkit meghökkentett. Azt állítja ugyanis, hogy Schumachert újra láthatjuk, és visszatér a nyilvánossághoz.

"Harcos típus, nagy küzdő. Ha lesz esélye, a gyógyulásban is ki fogja használni. Ennek így nem lehet vége. Imádkozom érte, és meggyőződésem, viszontlátjuk őt. Szeretném megfogni a kezét, a szemébe nézni, átölelni. Corinna azonban elutasította a jelenlétem. Valószínűleg attól tart, ha találkozom velük, elmondom másoknak is, amit látok."