Zoltán
9 °C
21 °C

Roberto Carlos és a nők

2000.11.02. 23:35
Borzasztóan kíváncsi lennék Roberto Carlos barátnőjére. Pillanatnyilag, őszintén szólva fogalmam sincs, hogy egyáltalán van-e neki, ő nem futott be akkora karriert e téren, mint Ronaldo, nem üldözik a fotómodellek, de még a szappanoperák sztárjai sem, pedig nem is sejtik, mit veszíthetnek.

A Real Madrid kétszeres BEK-győztes, nem mellékesen világbajnok futballistája ugyanis nemrégiben, az egyik BL-forduló után azt nyilatkozta, és gesztusaival nyomatékot kijelentésének, hogy a futball-labda, olyan, mint egy nő. Mint egy gyönyörű, lélegzetelállítóan szép nő. És kezével már rajzolta is - hihetetlen átéléssel - a közismert formát, az összetéveszthetetlen alakot, mint amikor szabadrúgás után a hálóba talál.

No meg hozzátette: kényeztetni, dédelgetni, becézgetni, olykor csókolgatni kell, a szívét a lelkét ki kell tenni az embernek érte, és a labda meg fogja hálálni. Miután befejezte a mondatot, szívére tette a kezét, igazolásképpen, hogy komolyan gondolja, amit elmondott, majd egy széles mosoly kíséretében búcsút intett.
Azt már nem fgejtette ki, hogy a barátnőjével is hasonlóképpen cselekedik-e vagy sem.
De ha úgy bánik a hölggyel, mint a labdával, akkor irigylésre méltó helyzetben van az említett amazon.

Nekünk meg maradhat a szomorúan fájdalmas megállapítás: a magyar futballisták alighanem a lányok körében tehetségesebbek... A dajkálásból, a kényeztetésből a pályára - a legritkábban visznek ki egy-két jól észlelhető momentumot...