Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
-3 °C
5 °C

Változások Újpesten is

2001.02.09. 20:31
Lukács Ferenc lett immáron egyedül az Újpestet működtető gazdasági társaság vezetője. Lukács eddig Deák Gáborral és dr. Köteles György ügyvéddel együtt irányította a csapatot, péntektől Lukács lesz az egyedüli úr.
A hír igaz - válaszolta az Indexnek dr. Köteles. - Fájó szívvel, de úgy döntöttem, hogy kiszállok. Nem kell semmi rosszra gondolni, semmi rejtélyre, botrányra gondolni, csupán annyi történt, hogy a tőke koncentrálódik. Lukács Feri irányított eddig is leginkább, ő intézte az ügyeket, ehhez mostantól megvan minden joga, nem kell a mi beleegyezésünket kérni. Szerintem van esélye annak, hogy innentől valóban üzleti alapokra lehessen helyezni a magyar futballt, azaz nyereséget is lehessen - tiszta eszközökkel - termelni. Kedvező helyzetben vagyunk, de már mindez nélkülem fog megtörténni.

- Ha kedvezőnek tartja a helyzetet, miért éppen most döntött úgy, hogy elég volt?

- Üzleti okok játszottak szerepet a döntésemben.

- Lehet azt tudni, hogy bukott-e magyar futballon?

- Gazdagabb lettem, rengeteg tapasztalatot szereztem.

- Ügyvéd úr, én gazdasági téren kérdezném a veszteséget.

- Akkor pedig azt válaszolom, hogy körülbelül nullszaldós volt a vállalkozás. Nem bántam meg, és nyilván ezek után sem fogok elszakadni az egyesülettől, mert a kötődésem ismert a lilákhoz.

- Mennyiért adta el az üzletrészét?

- Ezt azért nem árulhatom el, mert a vevő, Lukács Ferenc erre nem hatalmazott fel, vagyis így üzleti titoknak tekinthető a vételár.  • Bérelnék
  • Hírek