Gusztáv
-4 °C
1 °C

Tovább tart a Lombard kiútkeresése

2001.03.10. 22:32
Durva belépőkkel tarkított első félóra után, egy szögletet követően szerezte meg a vezetést az ETO. Baumgartner volt eredményes, kihasználva a bányász védők hibáit, öt méterről bombázott Gelei kapujába.
Mindenki azt várta, hogy a második játékrészben majd a Lombard támad folyamatosan. Ehelyett a győriek helyzetei borzolták tovább a tatabányai szurkolók kedélyeit. A 66. percben aztán már az addig remekül védő Gelei sem tudott segíteni csapatán. Kenesei hat méterről értékesítette Vayer bal oldali beadását. A Győr végig határozottabban játszott, győzelme megérdemelt az álmosan és enerváltan játszó hazaiak ellen. A Lombard már az alapszakasz végén elég mély gödörben volt és úgy tünik még mindig nem találják a kivezető utat...

23. perc: Goncalves pontos labdát adott Vinczének, aki egy csel után 6 m-rõl a vetõdõ Posza kezébe lõtt.

31. perc: Gyõri 40-45 m-es felszabadító rúgása a bal kapufa csúcsán csattant.

34. perc: Kenesei jobboldali beadását Baumgartner tisztán vehette át az 5-ös sarkán, és nagy erõvel a bal kapufa töve mellett a hálóba lõtt (0-1).

38. perc: Kenesei futotta le a bal oldalon Nagy II-t, de 13 m-rõl a felsõ lécet találta el.

51. perc: Árki 18 m-es szabadrúgásból a jobb kapufát találta el.

66. perc: Vayer remek indítást kapott a baloldalon Szanyótól, pontosan adott középre és Kenesei 5 m-rõl kilõtte a bal alsó sarkot (0-2).

81. perc: A kapujából kimozduló Posza fölött Vincze 14 m-rõl az üres kapu fölé emelt.

Jegyzőkönyv
Lombard FC Tatabánya -Győri ETO FC 0-2 (0-1)
Tatabánya, 5000 néző, vezette: Sápi (Molnár, dr. Szabó P.)
Lombard FC: Gelei - Gelbmann, Cseri, Nagy II S., Obradovics (Árki, 46.)- Kiss B. (Safranek, 68.), Molnár B., Goncalves (Pekovics, 46.), Jeremejev - Vincze I., Nagy I. S.
Győri ETO: Posza - Bognár, Stark, Győri, Vasas - Mracskó (Böjte, 52.) Baumgartner, Farkas B., Szanyó (Bajusz, 71.)- Kenesei, Vayer (Balla, 84.)
Gólszerző: Baumgartner 35., Kenesei 66.
Sárgalap: Vasas (16.), Kiss B. (47.), Árky (91.)