Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-6 °C
5 °C

Gólöröm+nadráglevétel=börtön?

2001.04.10. 13:29
A FIFA végrehajtó testülete márciusban hozta meg azt a döntését, hogy a jövőben túlzott gólörömért, vagyis mezlevételért és pályaelhagyásért az eddigi szabállyal ellentétben nem jár sárga lap. Az új szabály azonban arra nem tér ki, hogy mi jár azért, ha valaki megszabadul a nadrágjától is. Brazíliában viszont ítélkeztek: megeshet, hogy börtönbüntetés.
Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de nem álhírről van szó. A történet úgy kezdődött, hogy Mato Grosso állam egyik mérkőzésén egy William nevű csatár a hálóba talált. Igaz, a brazil labdaművész örömében túllőtt a célon, hiszen ő nem elégedett meg mezének levételével.

Ujjongott, határtalan örömében a nadrágjától is megszabadult, és alsóneműben ünnepelt tovább a fanatikus közönséggel együtt. A bíró látva a példátlan esetet habozás nélkül kiállította a renitenst. Ám mindez még nem volt elég!

Az ünneplő támadót a partvonal mellett azonnal őrizetbe vette a rendőrség közszeméremsértés miatt. A játékosnak előzetes letartóztatásban kell megvárnia a tárgyalását.

Mindazonáltal az ítélet vitathatatlanul precedens értékkel bírna, jóllehet, már előfordult egy ehhez hasonló ügy. Igaz, akkor egy csatár a meccs okozta feszültségben rágyújtott, és egy felest is elfogyasztott. Ő súlyos sportszerűtlenség miatt - visszaesőként - felfüggesztett börtönbüntetést kapott - egy hónapot.

A 27 éves William mindössze egy napra került börtönbe. Emellé azonban két reklámajánlatot is kapott, melyeben egy fehérneműt gyártó cég és egy férfimagazin is szeretné szerződtetni. Utóbbi meztelenül akarja lefényképezni.

Az "új sztár" csapata 3-2-es vereséget szenvedett de az igazi "borzalmak" azután következtek, hogy kiengedték a börtönből. A felesége órákig nem engedte be, majd a heverőn kellett aludnia. A házaspár azóta kibékült, majd újra összeveszett. A futballista ugyanis felesége akarata ellenére el akarja fogadni a kecsegtető reklámajánlatokat.  • Vennék
  • Hírek