Piroska
-2 °C
5 °C

Nem bírtak egymással a zöld-fehérek

2001.04.22. 16:45
Változatos és izgalmaktól sem mentes első negyvenöt percet láthattak a nézők. A győriek kezdtek aktívabban, de a legnagyobb gólhelyzeteket is elpuskázták, vagy Szűcs védett bravúrral. Igen sok szabálytalansággal tarkított mérkőzésen, a játék képe alapján igazságosnak mondható döntetlen született.
A hazai gárda rögtön a mérkőzés elején tudtára adta a vendég zöld-fehéreknek, hogy nem akar udvarias házigazda lenni. Sorra vezették akcióikat Szűcs kapuja felé, de az első percek tanácstalansága után rendre hárított a Dragóner által irányított védelem. Ha pedig már őket is átjátszották, akkor ott volt Szűcs, aki ismét tanúbizonyságát adta, nagy kár lett volna őt eladni télen.

Magyar pályán ritkán látható iramú meccsen, kemény, szikrázó összecsapást hozott az első negyvenöt perc. A győriek közelebb álltak a gólszerzéshez, de a döntő szituációkban mindig közbejött valami hiba. A Fradi támadói ebben a játékrészben igen szürkén játszottak, igaz, határozottan és szorosan őrizték őket.

A második félidőben már egy sokkal aktívabb fővárosi együttes jött ki a játéktérre. Ennek köszönhetően a Fradi vezetett több támadást, de hiába javultak fel csatárai, nem jelentettek nagy veszélyt a győri kapura. Jobbára a mezőnyben folyt a játék, a kapuk már nem forogtak annyit veszélyben, mint az első félidőben. Az edzők cserékkel próbálkoztak, de az új játékosok se tudták egyik fél számára sem eldönteni a mérkőzést. Ennek ellenére a játékosok dicséretet érdemelnek, mert végig bírták a maguk által diktált iramot.