Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Ismét nem tudott nyerni otthon az ETO

2001.08.25. 22:33
Az ETO ismét nem tudta győzelemre váltani a hazai pálya előnyét. Ezúttal a Videoton tudott "pontosan" távozni a győri stadionból. A hazaiak végig fölényben játszottak, de nem sikerült fölényüket gólra váltani a gyenge színvonalú összecsapáson.
Győrött a hétközi viharok után Vayer ismét helyet kapott a kezdőben és ezt majdnem góllal hálálta meg. Ám a 8. percben leadott lövése centikkel elkerülte Végh kapuját. Az első félidőben sokkal aktívabbnak tűnt a hazai gárda, és a kapujához szögezte Várhidi Péter együttesét.

A győriek többször is eljutottak a vendégkapu elé, ott azonban elfogyott a tudományuk. Az első komolyabb vendégakcióra a 42. percig kellett várni, ekkor Földes került nagy helyzetbe, de 10 méteres próbálkozását Sebők nagy bravúrral védte.

A második félidőben ismét a "rehabilitált" Vayer volt a legveszélyesebb győri, ám ő is csak kapufáig jutott, amikor az 55. percben egy beadásszerű lövéssel próbálkozott. Egy kifejezetten gyenge színvonalú összecsapáson a vendégek játékán látszott, hogy az egy pontért jöttek, míg a hazaiak egyszer sem tudták feltörni a Vidi védelmét.

A legnagyobb helyzet is a nyáron több együttes által hívott Vayer előtt adódott. Rósa balról belőtt labdájába csúsztatott a játékszer azonban a megdermedt Végh mellett a bal kapufán csattant.

A győri szurkolók valószínűleg nem örülnek az eredménynek, ami azt jelenti, hogy csapatuk idén még mindig nyeretlen hazai pályán.

Jegyzőkönyv:
Győri ETO - Videoton 0-0
Győr, 3500 néző, V: Ábrahám
Győri ETO: Sebők - Böjte, Stark, Bognár - Baumgartner, Sindzic (Dulcea, 82.), Golovic, Szanyó (Regedei, 70.), Rósa D. - Nicsenko, Vayer
Videoton: Végh - Kovács B., Pomper, Vilotic, Szlezák - Usvat (Tímár, 91.), Csató, Bekő, Sipeki (Németh, a szünetben) - Földes, Terjék (Leo, 84.)
Sárga lap: Kovács (52.), Szlezák (60.), Usvat (90.)