Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Beckham és Owen az Interben?

2001.10.24. 11:30
Komoly tranzakcióra készül az évad végén az olasz Internazionale labdarúgócsapata. Massimo Moratti elnök nem kisebb neveket szeretne csapatában látni, mint a jelenkori angol futball két legmagasabban jegyzett sztárját, Michael Owent és David Beckhamet.
Komoly erősítésekre készül az Internazionale. Azok után, hogy a hétvégén viszonylag simán kikaptak a városi rivális Milantól, az angol lapokban olyan információk láttak napvilágot, miszerint a klub első embere Massimo Moratti már a nyári átigazolásokon töri a fejét.

A presidente nem is akárkiket szeretne látni amúgy sem gyenge csapatában, hanem a világbajnokságra kijutott angol válogatott két klasszisát, Michael Owent és David Beckhamet.

A vételár: 300 milliárd líra

David Beckham
A Liverpool és a Manchester United játékosáért 300 milliárd lírát, azaz közel 40 milliárd forintot lenne hajlandó fizetni Moratti. Ám nem szeretne komolyabban a zsebébe nyúlni a milánói kék-feketék elnöke, hanem játékosok eladásával kíván jelentősebb pénzösszeghez jutni.

Tervei szerint két "nagy ágyútól" szabadulna meg az angolokért. Alvaro Recobát eladná a Manchesternek, Christian Vierit pedig a Juventusnak. Az uruguayi és az olasz csatárért kapott pénz pedig jelentősen fedezné a kiadások nagy részét.

Öt évig évente 12 milliárd líra

Egyes hírforrások szerint Beckham, még a Pirelli cég reklámembere is lenne. Ezen jelentős bevételen kívül, Owennel együtt öt éven keresztűl fejenként évi 12-12 milliárd lírát (1.5 milliárd forintot) tennének zsebre.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft