Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Szeiler: Szűcs nem eladó!

2001.11.06. 11:33
A labdarúgó bajnokságban ötödik helyen álló Ferencváros csapata decemberben - a gyenge bajnoki szereplés miatt - több játékosától is elbúcsúzik. Szeiler József ügyvezető konkrét neveket nem kívánt említeni, és cáfolta azt a hírt is, mely szerint a gárda kapusát, Szűcs Lajost eladják a török Besiktasnak. Az ügyvezető szerint decemberig biztosan marad posztján a vezetőedző, Csank János.
Jelentős változások várhatók a Ferencváros labdarúgó csapatának keretében. Úgy tűnik, a vezetőség megunta a gárda harmatgyenge bajnoki szereplését - hat vereséget begyűjtve mindössze ötödik a bajnoki címvédő egyesület - és várhatóan több játékostól is elköszön decemberben. A konkrét személyi változásokról Szeiler József ügyvezető egyelőre nem kívánt nyilatkozni, mindössze annyit árult el, hogy jelenleg élő szerződésekkel rendelkező és lejárt szerződésű labdarúgó egyaránt szerepel a távozók között.

Szeiler cáfolta azt, a sajtóban megjelent információt, mely szerint hat játékost érint a változás. Állítása szerint ő sohasem említetett konkrét számot, csupán több játékosról beszélt. A búcsúzó játékosok helyére természetesen szeretnének újakat igazolni, erre már készültek tervek is, de konkrétumokról egyelőre még nem tudott beszámolni, így azt sem mondta el, hogy külföldi, vagy hazai labdarúgókat kívánnak-e megszerezni.

A csapat játékos-keretét érintő hír, - a Nemzeti Sport információja szerint - hogy gárda kapusát, Szűcs Lajost, a török Besiktas kívánja szerződtetni. Szűcsöt török menedzserek ajánlották a Besiktas elnökének, aki a vezetőedzőre, Christoph Daumra bízta a döntést. Szeiler József elmondása szerint a Ferencvárost egyelőre nem kereste meg senki a törökök közül. Ráadásként a zöld-fehérek számítanak első számú hálóőrükre, és nem is akarják eladni senkinek.

Nem téma a vezetőedző, Csank Jánosnak az esetleges menesztése sem. Legalábbis decemberig biztosan nem, akkor azonban minden játékos valamint vezető teljesítményét értékelik, így Csank Jánosét is, és ekkor fogják kimondani az ügyben a végső szót.