József, Bánk
-6 °C
0 °C

Omán-Magyar ligaválogatott 0-0

2001.12.09. 14:15
A magyar labdarúgó ligaválogatott lejátszotta első találkozóját Ománban. A talákozó gólnélküli döntetlennel ért véget, bár a magyar együttesnek több helyzete volt. A következő összecsapásra hétfőn, magyar idő szerint 17.30 órakor kerül sor.
Gólnélküli döntetlent játszott Ománban a magyar labdarúgó ligaválogatott. A mérkőzésről rendkívül kevés hír érkezett, hiszen a helyi televízió nem közvetítetet amérkőzést A hazaiak egyébként nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget a meccsnek, az nb1.hu információja szerint még a hímnuszokat sem játszották el.

"Az otthoni mínuszból érkezve az itteni 30 fokos melegre nehéz volt átállni, emiatt hiányzott a frissesség a csapat játékából - értékelte vasárnap Gellei Imre szövetségi kapitány a mérkőzést.

A kapitány a Hajdu - Komlósi, Kuttor, Juhár, Szamosi - Zavadszky, Molnár, Farkas, Egressy - Ferenczi, Kenesei összeállítású kezdő tizenegyet küldte pályára az 50 ezer néző befogadására alkalmas szupermodern stadion háromezer nézője előtt. Később szóhoz jutott Szanyó, Halmosi, Waltner, Bernáth, Gera és Böjte is.

"Füzi csak azért nem játszott, mert még korábban rúgást kapott a térdére, s a repülőút nem használt a sérülésének, remélem hétfőn már pályára léphet - tette hozzá Gellei, akinek az volt a véleménye, hogy Hajdú kitünően védett, Kuttor és Juhár a várakozásnak megfelelően helytállt, Kenesei jó benyomást tett rá, miként Halmosi és Szamosi is. -Korai lenne még messzemenő következtetéseket levonni arra vonatkozóan, hogy kikre számíthatok majd a későbbiekben is."

A találkozó viszonylag kiegyenlített játékot hozott, a kapitány szerint csapata 5-3-ra "nyert" a gólhelyzetek alapján. Hétfőn (magyar idő szerint 17.30-kor) következik az újabb tesztmeccs. Az biztos, hogy Hajdu helyett Bíró lesz a kapus a magyar együttesben.

Eredmény
Barátságos labdarúgó mérkőzésen:
Omán-Magyar ligaválogatott 0-0